Kapcsolat

Korzó Étterem
Magyar utca 5.
Tel.: (0036)96/579-743
E-mail:

Korzó Étterem

Bemutatkozás

A Korzó étterem Mosonmagyaróváron található 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezen kívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelységünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink részére. Az étteremben megtalálható a magyaros és a nemzetközi ételek széles választéka. Minden hónapban különleges étel ajánlatokkal várjuk a vendégeinket. (Újévi malacnapok, húsvéti bárány illetve halnapok, májusi spárganapok, nyári salátás-grill és steaknapok, szeptemberi kacsa és gomba napok,októberi vadnapok, novemberi libanapok, decemberi hal-pulyka napok)
Vállaljuk családi, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, bankettek egyéb rendezvények, lebonyolítását, élőzenével is.
Hidegtálak készítését vállaljuk, ingyenes házhozszállítással.
Esküvői lakodalmat 70 fő-ig vállaljuk. Tekintse meg éttermünk esküvői menüajánlatait, de természettesen egyedi kívánságokat is teljesítünk. Esküvői menü 2 vacsorával már 3990 Ft-tól!!!
Udvariás, gyors kiszolgálással,ízletes ételekkel bőséges italválasztékkal várjuk kedves vendégeinket! SZÉP kártyát is elfogadunk!

KORZÓ Étterem